img

To poeng for 1911

15.jan.2007 @ 22:16:13
Telio-logoDet ble en grei helg for 1911 i Telioserien. Fredag (4. runde) og lørdag (5. runde) tapte vi riktignok mot Moss og Bergens. I begge disse kampene endte det 4-2 til motstanderne. Vi hadde selvfølgelig håpet på mer, men vi kunne ikke egentlig regne med flere poeng mot så sterke lag.

Den klart viktigste kampen for oss var søndagens sjette runde mot Randaberg. Vi måtte ha to lagpoeng for å ligge greit an før siste helg. Det gikk riktig så bra. Vi vant hele 4,5-1,5 etter godt spill. Glimt fra partiene til Torbjørn, Frode og meg i denne kampen finner du blant de 15 høydepunktene fra Telioserien.

Det var særlig tre på 1911s lag som utmerket seg spesielt denne helgen. Silje tok 1,5 poeng etter tre remiser. Verken GM Kveinys (innleid av Moss) eller IM Gullaksen (sjef for Bergens) klarte å få til noe mot henne, og på søndag spilte hun en solid remis mot FM Thor Geir Harestad. Sterkt!

Kenneth spilte bare to partier, men leverte sakene. Han har nå spilt fem partier i Telioserien uten tap. Første kamphelg ble det seier mot FM Bruce Diesen (Asker) og remiser mot Edwin David (Trondheim) og FM Kristian Trygstad (OSS). Nå ble det seier mot Randabergs James Steedman og remis mot Moss' Hallvard Ådnøy. Meget bra av Kenneth, som var Norges beste i min årsklasse (1979) i mange år før han la opp ca 1994. Etter det ble det mye fotball, men nå satser han litt på sjakk igjen. Han er helt klart på vei oppover.

Den siste som må fremheves er Frode Urkedal. 13-åringen (første-års kadett i år!) tok tre strake seire. Blant dem som måtte ned var FM Kjetil Stokke (Bergens). Frode vant miniputt (U11) i 2003, lilleputt (U13) i 2004, kadett (U16 i 2005) og junior (U20) i fjor. Siden han vant junior i fjor, får han spille i eliteklassen under Landsturneringen på Hamar i år. Det blir en spennende debut. Jeg tror han kommer til å slå godt fra seg allerede i år. Frode har 5 av 6 i Telioserien nå, kan han klare 8 av 9? Det er ikke umulig, selv om vi har igjen sterke lag som Porsgrunn og Oslo Vest (finn hjemmesiden selv).

Forresten er det ikke mer enn to lagpoeng opp til Oslo Vest og medaljekampen. Hadde vært sabla moro om vi banket Ole og hans kumpaner i siste runde :-)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3606328
hits