img

Jente-NM

13.feb.2007 @ 23:49:06
Forrige helg var det NM for jenter på Sveio. Silje har jentegruppe i 1911U en kveld hver uke (tirsdag kl 17.30 på Korsvoll skole), så hun var med som trener. Jeg var med som reiseleder og nestleder i 1911U.

Vi hadde med fire jenter, Marianne i kadett og Sofie, Elida og Astrid i miniputt. Her er et bilde av jentene minus Marianne:

Jente-NM 2007
Silje, Elida, Astrid og Sofie

Det gikk riktig så bra. Marianne tok sølvet i kadett, mens de tre miniputtene tok sjuende-, åttende- og niendeplass med tre poeng av seks. Sofie var kjempenære seier i siste runde og fire poeng, men pytt, pytt. Neste år skal vi arrangere (hvis vi får lov av USF) - da skal vi ta dem!

Kommentarer:
Postet av: Torill

Jeg vil gratulere Line-Jin med gullet jeg! Hauge ble jo en gang kåret til 90-tallets sjakklubb, men er dessverre siden gått nesten helt ned. Men heldigvis har Sevland gjort det veldig bra - med Line-Jin i spissen for Karmøy-jentene! Synes det er bra at hun klarer å holde så høy kvalitet selv om hun bor i et område med forholdsvis lite sjakk-muligheter.

15.feb.2007 @ 13:11:42
Postet av: Torstein

Enig - grattis til Line Jin med gullet.

Det kan være et problem at lovende spillere blir så sterke at de lokale spillerne ikke kan yte særlig motstand. Da kan fort stagnasjon bli resultatet. Men jeg tror det er blitt bedre nå som man kan spille og få trening på nettet.

23.feb.2007 @ 23:56:07
URL: http://torstein.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=4187049
hits