Instruktørkurs 28. og 29. april

14.mar.2007 @ 14:59
Silje melder:

"Ungdommens Sjakkforbund inviterer til instruktørkurs i Oslo 28.-29. april! Kurset holdes av Sheila Sahl og Bjarte "Bompi" Leer-Salvesen, og foregår i Oslo Schakselskaps lokaler. Her lærer man alt man trenger for å kunne undervise barn i sjakk! Kurset er gratis.

Mer informasjon finner du på www.sjakk.no eller ved å ta kontakt med USF ved Silje Bjerke, silje.bjerke@gmail.com

Mvh Silje Bjerke,
sekretær Ungdommens Sjakkforbund"

For egen regning tillegger jeg at flere klubber i Oslo betaler instruktørene greie penger, så man trenger ikke være noen superidealist for å drive med dette. For øvrig er selvfølgelig instruktørkurset åpent for folk fra hele landet, ikke bare Oslo og omegn.

Still opp, bli instruktør, og bidra til sjakkens fremme her i landet!

Kommentarer:
Postet av: Bompi

Litt snurt over at femteplassen til 1911 har mottatt over 100 kommentarer, mens alle til nå har ignorert dette spennende kurset. Derfor kaster jeg inn følgende brannfakkel: Skandale! Bompi mottar et ikke ubetydelig pengebeløp fra forbundet for å bompe rundt i lokalene til korrupte OSS. Har USF gjort Bompi en bjørnetjeneste? Bør RU se på saken? Kjør debatt!

20.mar.2007 @ 16:21
Postet av: Sinnasolen

Hva er det jeg leser? Å sende denne saken til RU er direkte skandaløst, jeg krever Presidentens hode på et fat og mere til! Bompi har bare gjort som alle ville forvente av ham i en slik situasjon, og dessuten var han så snill og grei på åttitallet. Dette sammenligner jeg med alle historiens despoter. For å si det rett ut: dette likte jeg meget dårlig.

20.mar.2007 @ 16:44
Postet av: Vallhallaker

Men Sinnasol da, du må holde deg for god for å bruke slike personkarakteristikker, din pudding. DETTE ER EN SAK FOR CAPSLOCKEN. Jeg vil fremover bruke det meste av arbeidsdagen min på å grave frem den dritten jeg kan om saken, snusk er det jeg kan!

20.mar.2007 @ 16:47
Postet av: Twilight Zone

Hmm...ved første øyekast fremstår Bompi som uskyldig, men her ligger en hundekirkegård begravet, sann mine ord.

Tenk! Hvorfor tror dere Bompi selv kommer trekkende med dette? Hva skulle han ha å tjene på det...Enten er ikke Bompi særlig smart, eller så er han en kriminell mesterhjerne!!

Han har selvsagt skjønt at det bare er et tidsspørsmål før det settes søkelys på hans samrøre med OSS.
Hva er da smartere enn å være i forkant av debatten, og selv legge ballen død.
Alternativet er å bli drevet fra skanse til skanse slik som vi har sett eksempler på i den senere tids offentlige debatt om f.eks. lederstil i LO.

Å neidu, du er AVSLØRT Bompi, jeg ser for meg at du er litt som han professor Moriarty i Sherlock Holmes-bøkene, du opererer i det skjulte. "Att verka, men inte synas", er det ikke så de sier det i vårt naboland Sverige.
Barnesjakk...ha ha, ja det er jo et glimrende dekke for det som EGENTLIG foregår. Bevises kan det kanskje ikke, men det blir ikke mer lovlig av den grunn Bompi!
Å sende saken til RU hjelper uansett ikke, for RU er naturligvis "i lomma" på Bompi...

Særdeles USERIØS hilsen Twilight Zone

20.mar.2007 @ 18:41
Postet av: Roar Kjellstrøm

Ifølge sikre, foreløbig unavnede kilder invisteres deler av ett ikke ubetydelig beløp utbetalt til en skikkelse kalt "Bompi" i poker. Dvs. at barnesjakk penger, havner i det såkalte "pokermiljøet". Er dette heldig? Jeg bare spør...Dette bør RU se på.
"Roar"

21.mar.2007 @ 10:58
Postet av: Ballaker

Det skal jammen bli godt å slutte i denne drittjobben etter påske. I det siste har jeg vært så lei at det eneste jeg har gjort på jobben er å slenge dritt i forskjellige blogger.

21.mar.2007 @ 17:33
Postet av: Vallaken Festus

Hmmm, har jeg gått på en smell nå... å neida, dette skal jeg ro meg ut av. Jeg er jo en magiker til å vri og vrenge på sanneheten til det som passer meg.

21.mar.2007 @ 17:46
Postet av: olev

Ballaker: Jeg kan berolige deg at jeg skal fortsette å skrive blogg også etter påske.

22.mar.2007 @ 09:22

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/4796205
hits